Contactlens leaseplan

Contactlens lease 

Contactlenzen draag je voor een langere periode. En deze zullen regelmatig vervangen moeten worden. Om u zo veel mogelijk te ontlasten voor deze zorg kunt u bij ons een contactlens lease afsluiten. Hierin lost u maandelijks uw contactlenzen inclusief de vloeistoffen af. Wij zullen ook om het half jaar voor u een nieuwe set lenzen bestellen zodat deze klaar liggen als u uw laatste set lenzen gebruikt. 
Natuurlijk is het zeer belangrijk dat uw ogen met de lenzen regelmatig gecontroleerd worden. Dit zit allemaal inbegrepen in de servicepas.

  • Altijd op tijd lenzen 
  • Oproep voor controle van uw sterkte en ogen
  • Altijd contactlens vloeistof beschikbaar 
  • Achteraf betalen 

 


 

Extra informatie

Ons leaseplan is mogelijk voor ieder type lens. De maandelijkse bedragen variëren aan de hand van het soort lens in combinatie met de nodige vloeistof. Alles wat in het plan zit word samen met u besproken. Aanpassingen van het plan zijn mogelijk en u zal ook altijd geïnformeerd worden voordat dit gebeurt.
U kunt op ieder moment uw lease opzeggen, waarna de betaling van het opgehaalde product eerst word afbetaald en daarna worden alle transacties stilgezet.

Mocht u nog verdere vagen hebben bent u altijd welkom of neem contact op