Contactlenzen

Bij Pieter Wiercx Optiek weten wij al meer dan 40 jaar alles van contactlenzen. Onze contactlensspecialisten en optometristen informeren u maar al te graag over de mogelijkheden die geschikt zijn voor u. En we kijken samen met u naar geschikte zachte lenzen, harde zuurstofdoorlaatbare lenzen, multifocale contactlenzen of torische lenzen. Deze kunt u per keer afrekenen of maak gebruik van ons handige Contactlens leaseplan

Daglenzen, nachtlenzen, maandlenzen, vormvaste lenzen, zachte lenzen. U ziet door de bomen al snel het bos niet meer.

Belangrijk is dat u voor uw ogen altijd de beste lenzen kiest! Dat kan alleen met de hulp en op advies van een deskundige contactlensspecialist. Juist dankzij die professionele zorg heeft Nederland zich ontwikkeld tot een contactlenzen land bij uitstek. Vrijwel nergens ter wereld vind je zo veel tevreden contactlensdragers als juist in ons land en dat willen we natuurlijk graag zo houden.

 


 

 

 

Bij ons meest gespecialiseerde merk Mark’ennovy zijn ze gespecialiseerd in individueel gemaakte torische en multifocale contactlenzen in een groot aantal parameters en gemaakt van innovatieve materialen. Van de Silicone Hydrogel met een hoog watergehalte tot aan de biomimetische Gentle.

Het is een Europees bedrijf met directe aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland. Mark'ennovy levert alleen aan oogzorgprofessionals en de beste onafhankelijke oogzorgprofessionals.

 

 

 

 

 


 

Procornea is een onafhankelijke Nederlandse producent en leverancier van vormstabiele en zachte contactlenzen, alsmede contactlensvloeistoffen. Procornea – opgericht in 1975 – is in 1980 gestart met haar eigen productie om aan de snel groeiende vraag naar contactlenzen te kunnen voldoen.

Procornea levert een groot scala aan harde (Senso) en zachte (BYO) lenzen. Ook levert Procornea de wel bekende Dreamlite nachtlens. 

 

 

 

 

 


 

 

Alcon is wereldwijd marktleider in oogzorg. Het biedt een breed scala aan producten voor de behandeling van oogziekten en is georganiseerd in drie business franchises: Oogchirurgie, Geneesmiddelen voor het oog en Vision Care met consumentenproducten zoals contactlenzen en contactlensvloeistof voor de verzorging van contactlenzen.

Door de integratie van CIBA Vision, is Alcon nu een van de grootste fabrikanten van contactlenzen en lenzenverzorgingsproducten.

De Alcon contactlens productportfolio omvat de:

  • Air Optix, ademende contactlenzen met innovatieve TriComfort ™-technologie;
  • Dailies; dit zijn wegwerpcontactlenzen;
  • Opti-Free; een multifunctionele oplossing voor het reinigen, spoelen en desinfecteren van contactlenzen