Glazen

Monofocaal, Multifocaal, Officelens, Bifocaal, Trifocaal Het lijstje gaat maar door. Een glas is niet meer zomaar een ruitje waar we doorheen kijken. De technieken voor het produceren van glazen blijven zich verbeteren. Er zijn nu glazen voor bijna iedere klacht die we tegen komen. Zeiss staat vooraan in deze ontwikkelingen op gebied van innovatie. Maar we zijn hier niet toe gelimiteerd. 

 

Multifocaal

Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas - zonder verspringing of overgang in het beeld. Dat maakt multifocale brillenglazen in de optische technologie werkelijk uniek. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.

 

 

 


 

Monofocaal

Voor als u een bril nodig hebt om te lezen of om ver te zien, zijn perfect aangepaste unifocale brillenglazen essentieel. Wij bieden vier kwaliteitsniveaus, van traditioneel sferisch tot gepersonaliseerde brillenglazen. Moderne technologie maakt uiterst vlakke en lichte brillenglazen mogelijk, zelfs bij hoge sterktes. Samen met uw ons kunt u uw nieuwe brillenglazen aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

 

 

 

 

 

 Office

De meeste brildragers beschouwen computers als een integraal deel van hun professioneel leven. Door het grootste deel van de dag achter een computerscherm door te brengen, loopt u het risico op nek-, rug- en schouderklachten. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde soort bril. Een leesbril en multifocale brillenglazen zijn niet de beste oplossing voor mensen die het grootste deel van hun dag achter een computerscherm doorbrengen. Een computerbril met speciale Office-brillenglazen voor gebruik op het werk is een betere keuze. Deze brillenglazen bieden een groot gezichtsveld op korte en middellange afstand en geven u een ongehinderd zicht op het scherm, maar maken het toch mogelijk een natuurlijke houding en zitpositie aan te nemen. Ze kunnen ook worden geoptimaliseerd volgens uw specifieke behoeften.

 

 

 

 

 


 

Drivesafe

Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, 's nachts of in de schemering. Vooral bestaande multifocale brillenglazen zijn niet optimaal voor autorijden. Met de combinatie van geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating bieden wij van ZEISS u een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden. Het ZEISS- Drivesafe glas Vertrouwt op de technologieën van ZEISS voor een goed zicht tijdens het rijden.

Meer weten?

Meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via mail of bel ons op T 010 591 31 48. We helpen u graag verder.

Advies op maat

Wilt u weten wat het beste bij u past? Wij helpen u graag. Of het nu gaat om een bril, lenzen of zicht gerelateerde vragen. Plan gerust een afspraak in of neem contact met ons op.  Een afspraak voor een CBR rijbewijskeuring kan niet via de website ingepland worden. Hiervoor vragen we u om ons te bellen 010-5913148 of om langs te komen om de afspraak in te plannen dit ivm de beperkte beschikbaarheid van de oogarts.