Nieuws

Nieuwe I-Com Vanaf nu kunnen we nog nauwkeuriger bepalen hoe de brillenglazen ingeslepen moeten worden voor het beste zicht. Misschien weet u het nog. Vroeger tekende we met een stiftje op het glas hoe u door de bril heen keek. Nu maken we een avatar van uw hoofd. Dit houdt in dat we een volledig 3-D beeld maken hoe de bril op uw hoofd staat.

Lees verder

HOERA!! 40 jaar!!

40 Jaar Pieter Wiercx Optiek! Tijd voor feest! Na zijn jarenlange ervaringen in het Oogziekenhuis in Rotterdam begon Pieter Wiercx in 1981 zijn eigen zaak. In 1981 werd Rembrandt Optiek overgenomen. De gloednieuwe winkel aan de Rembrandtlaan nummer 11 was van korte duur. Want er werd als snel verhuisd naar een aantal deuren verderop. De Rembrandtlaan 3 was het nieuwe thuis voor de komende 13 jaren. Hier groeide de naam Pieter Wiercx Optiek als een ware kwaliteitswinkel.

Lees verder

Optiek is cruciaal

Optiek is Cruciaal. Na de toespraak van Premier Mark Rutte werd gesteld dat de Opticien gedurende de lockdown van 15-12-2020 tot 20-01-2021 open mag blijven.Zoals minister Hugo de Jonge stelt: "Brillen en contactlenzen zijn medische hulpmiddelen. Daarmee vallen opticiens onder de categorie ‘Zorg, Jeugdhulp en (maatschappelijke) ondersteuning op de lijst van cruciale beroepsgroepen voor COVID-19." Wij heten u graag welkom bij ons in de winkel. Graag van tevoren een afspraak maken zodat wij...

Lees verder

Bril voor erbij 2019

Ook 2019 gaan wij verder met onze uitstekende en wel bekende aanbieding. Bij vele bekend als de "Bril voor erbij aanbieding". Inmiddels is dit concept uitgebreid met een paar nieuwe merken. Niet alleen Rayban maar inmiddels ook merken als Lafont en Monkeyglasses zijn onderdeel van deze mooie aanbieding. Zo heeft u een Rayban correctiemontuur compleet met standaard glazen al voor 175 euro. En nu ook prachtige Lafont en Monkey glasses met standaard glazen voor 225 euro.

Lees verder

Artikel uit de Schakel

Een leuk artikel uit de Schakel over hoe wij oogzorg kunnen leveren.    "Voor oog zorg ga je naar Pieter Wiercx Optiek  Iedereen word een dagje ouder. Ook de ogen, wat boven de 40 jaar een grotere kans op oogafwijkingen geeft. Veel van die afwijkingen kunnen vroegtijdig worden ontdekt en behandeld. Binnen deze groep mensen is er ook diegene met een erfelijke belasting, bijvoorbeeld, diabetes, verhoogde oogdruk (Glaucoom), plotseling slechter zien en niet te vergeten “mijn...

Lees verder