HOERA!! 40 jaar!!

40 Jaar Pieter Wiercx Optiek!

Tijd voor feest!
Na zijn jarenlange ervaringen in het Oogziekenhuis in Rotterdam begon Pieter Wiercx in 1981 zijn eigen zaak. In 1981 werd Rembrandt Optiek overgenomen.

De gloednieuwe winkel aan de Rembrandtlaan nummer 11 was van korte duur. Want er werd als snel verhuisd naar een aantal deuren verderop. De Rembrandtlaan 3 was het nieuwe thuis voor de komende 13 jaren. Hier groeide de naam Pieter Wiercx Optiek als een ware kwaliteitswinkel. Mensen kwamen toen al van ver om hun contactlenzen en brillen aan te laten meten.

Nu zit de Pieter Wiercx Optiek al geruime tijd op de prachtige en ruime locatie Uiverlaan 2. De oude apotheek werd in 2003 omgebouwd tot de optiekwinkel Pieter Wiercx Optiek. En tot op de dag vandaag worden alle klanten van Pieter Wiercx Optiek met dezelfde vakkundigheid als toen geholpen.

In al die tijd is van alles langsgekomen. Acties, evenementen, het Filmfestival Maassluis,  Ondernemer van het jaar Maassluis,  sportwagens voor de deur, hapjes drankjes met een uitverkoop, verlotingen van prijzen, sponsoring van verschillende sport verenigingen, geboortes van de inmiddels 10 kinderen van het personeel.

Maar ook de minder feestelijke dingen. Verschillende inbraken en een brand.

Alles bij elkaar is Pieter Wiercx Optiek nu inmiddels 40 jaar een begrip en een merknaam in Maassluis en omgeving.

Kwaliteit, aandacht, vakmanschap en kritisch meedenken. Op deze basis hebben wij met trots ontelbaar klanten mogen helpen aan goed zicht.

Voor alle klanten over al die jaren heen, namens Pieter Wiercx en het personeel van Pieter Wiercx Optiek. Bedankt!

En mogen wij nog vele jaren u van dienst zijn.

HOERA!! 40 jaar!!