Over ons

Barbara Regeling

De optometrist en vestigingsmanager binnen huis. Ze heeft zowel de optiek opleiding als de optometrie opleiding gedaan. Barbara zit al ruim 23 jaar in vak en blijft zich nog steeds ontwikkelen. Haar specialiteit ligt bij de contactlenzen en ze weet alles over de gezondheid van het oog.


 

Gerard de Jonge

Onze technische goeroe binnen het team. Gerard zit al ruim 25 jaar in het optiek vak. En heeft in de werkplaats 2 rechter handen. Wat voor de gemiddelde opticien onmogelijk is om te maken regelt Gerard in een handomdraai. En geloof het of niet, Gerard kan zelfs de audicien bijspringen met kleine handelingen als assistent audicien.


Richel Koster

Onze all round duizendpoot. Richel zit al ruim 23 jaar in het vak. Hij is opticien en contactlensspecialist. Zijn specialisaties zijn binoculaire refractie en contactlenzen. Tevens is hij erg creatief en zorgt hij dat wij geregeld een mooie nieuwe etalage hebben. Op dit moment is hij bezig met de opleiding optometrie. Hierbij wordt hij ondersteund door Barbara. Tijdens de onderzoeken doet nu soms extra testen om meer routine in de onderzoeken te krijgen. Dit gebeurt altijd in overleg met u. 


 

Isabel Blom

 

Sinds augustus is Isabel bij ons werkzaam. Isabel heeft veel ervaring met styling. Ze is erg dynamisch en ondersteunt ons in de winkel en administratief achter de schermen. Zij is het vrolijke gezicht dat u verwelkomt en u graag van een kopje koffie voorziet terwijl u mogelijk even moet wachten.